Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

webinar: Smart mobilitet og bærekraft

17. June 2021, 12:30 til 14:00

Et webinar om Statens Vegvesen sitt arbeid og rapportene «Smart mobilitet og interoperable tjenester» og «Smart mobilitet – veiledning og tiltak». Få førstehåndsinnsikt i verktøy for bærekraftig utforming av smart mobilitet.

Beskrivelse

Disse to nye rapportene fra Vegvesenet er viktig underlag for kommuner, kollektivselskaper og mobilitetsaktører i utvikling av smart mobilitet. Rapportene beskriver metodikk og arbeid med planlegging og gjennomføring av tiltak og tjenester for smart mobilitet i norske byer og tettsteder.

Hvordan utforme smart mobilitet smartest?
Fylkene har fått et større ansvar for å utvikle og tilrettelegge for mobilitet etter regionsreformen og avvikling av Sams vegadministrasjon. I rapporten er det derfor presentert praksis og erfaring fra andre land og vist til trender og teknologiutvikling. Dette skal være en hjelp for å gjøre byer og tettsteder bedre forberedt for smarte mobilitetstjenester.

Bli med å hør hvordan Smart Mobilitet kan være et av mange virkemidler for å legge til rette for en mer grønn og bærekraftig transportsektor.

Les mer og meld deg på her

Details

Date:
17. June 2021
Time:
12:30 til 14:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Details

Date:
17. June 2021
Time:
12:30 til 14:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,