Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

webinar: Den digitale sjømann

27. January 2021, 10:00 til 11:00

Norge er langt fremme med testing, produksjon og leveranse av mobilitetssystemer, noe som setter krav til både kompetanse og utdanning. For å lykkes med autonomi og det nye industrieventyret, vil det være helt avgjørende at utdanning og kompetanse står helt sentralt. Noen områder er lengre fremme enn andre, som for eksempel innen luftfart. Hvor mye erfaring og kompetanse herfra er overførbart til andre industrier?

I dette webinaret har SAMS Norway gleden av å presentere ekspertene, Even Aas fra Kongsberg Gruppen, An-Magritt Ryste fra Kongsberg Maritime og Paal Aamaas fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN) som skal presentere forskjellige tema innenfor kompetanse og etterutdanning rettet mot fremtidens autonome utvikling og mobilitetssystemer.

Gikk du glipp av webinaret, eller har du lyst til å se det igjen? Da kan du se det her.

Autonomipraten formidler kunnskap, erfaring og kompetanse om bærekraftige autonome mobilitetssystemer gjennom eksperter som diskuterer og reflekterer rundt aktuelle temaer. Autonomipraten består av en serie podcaster og webinarer utviklet av SAMS Norway, den norske næringsklyngen innenfor området bærekraftige autonome mobilitetssystemer som brukes på land, vann og i luften.

Autonomipraten er støttet av Viken fylkeskommune.

Velkommen til webinar!

Details

Date:
27. January 2021
Time:
10:00 til 11:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Details

Date:
27. January 2021
Time:
10:00 til 11:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , , , , ,