Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: Bærekraftig transformasjon

17. March 2021, 10:00 til 11:00

Er våre autonome prosjekter bærekraftig nok? Eksperter forteller mer om en ny metodikk som kan knytte bærekraft til mobilitetsprosjektene.

Hva legger vi i ordet bærekraft? Er våre autonome prosjekter bærekraftig nok? Bærekraft har spilt en viktig rolle i norske mobilitetsprosjekter i relativt lang tid, men blir stort sett redusert til å kun handle om klima- og miljøhensyn. Gjestene vi har med oss i dag, mener at bærekraft handler om så mye mer enn klima og miljø, og de vil blant annet snakke om den nyeste rapporten til Statens vegvesen som omhandler å utvikle ny metodikk for å vurdere bærekraft i mobilitetsprosjekter og hvordan denne kan benyttes inn i prosjektene og ivareta alle elementene innenfor miljø, økonomi, sosial rettferdighet og inkludering.

I dette webinaret har SAMS Norway gleden av å presentere ekspertene, Elisabeth Skuggevik fra Statens vegvesen, Jenny Simonsen fra ITS Norway og Peter Due fra Yeti Move som skal snakke mer om bærekraftig transformasjon og hva dette betyr for prosjektene.

Les mer og meld deg på her!