Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: Autonomipraten – Veikart for mobilitet

10. February 2021, 10:00 til 11:00

En by, dets bygg, menneskene i byen og tilgjengelig teknologi må sees på i en sammenheng for å oppnå en helhetlig byutvikling. I tradisjonell byplanlegging behandles disse fire områdene i stor grad som siloer, uavhengig av hverandre. I denne Autonomipraten, har vi invitert inn eksperter til å fortelle om sammenhengene og samspillet mellom de fire elementene for å vise prinsipper for bærekraftig mobilitet.

I dette webinaret har SAMS Norway gleden av å presentere ekspertene, Håkon Iversen fra ABO Plan & Arkitektur, Mariann Fossheim fra COWI og Kari Steinsland fra Skyss.

Håkon og Mariann har sammen utviklet Veikart for Mobilitet til Moss. De vil presentere bakgrunn og intensjonen med hvorfor byene trenger nye retningslinjer for å imøtekomme fremtidens mobilitet.

Samfunnet har store utfordringer i form av bærekraft og klimaendringer. Samtidig har vi store muligheter for mer og bedre data, ny teknologi og endrede forbruksvaner. Hvordan skal vi klare å utnytte mulighetene til det beste for fellesskapet?

Kari vil utfordre dette med utgangspunkt i samarbeidsnettverket MUST, et verktøy for smart mobilitet og nedbygging av siloer mellom offentlige virksomheter, byplanleggere og næringsliv.

Gikk du glipp av webinaret, eller har lyst til å se og høre det igjen? Klikk på bildet under

 

 

Details

Date:
10. February 2021
Time:
10:00 til 11:00
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Details

Date:
10. February 2021
Time:
10:00 til 11:00
Event Category:
Event Tags:
, , , ,