Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Næringsutvikling i en grønn transportsektor

5. August 2021, 10:00 til 12:00

Prosjektpartnerne inviterer til deltakelse i et forprosjekt om avkarbonisering av nyttetransporten.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom SAMS Norway, NCE Smart Energy Markets, Cluster for applied AI, NERC (Norwegian Electric Roads Cluster), ITS Norway og TØI (Transportøkonomisk Institutt).

Formålet med prosjektet er å forene spisskompetansen som finnes innenfor fagområdene elektriske kjøretøy, autonomi, logistikkløsninger, smarte strømnett og trafikkforskning og løfte frem bedrifter som har eller vil ha produkter og tjenester som er relevante for at veistrekningen Oslo-Göteborg kan avkarboniseres/elektrifiseres.

Prosjektet har kort varighet og konkrete leveranser. Effektene av prosjektet vil være langvarige; for eksempel miljøgevinster, nye arbeidsplasser og mulighet for nye oppstartselskaper.

Vi ønsker å engasjere norske små og mellomstore bedrifter som vil lære mer om mulighetene i transportsektoren og som med sin kompetanse, produkter og tjenester vil kunne utgjøre en sterk norsk leverandørindustri til denne næringen.

Forprosjektet er finansiert av Viken fylkeskommune gjennom utlysningen «Tilskudd til næringsutvikling og innovasjon 2021».

 

Klikk her for påmelding!

Details

Date:
5. August 2021
Time:
10:00 til 12:00
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://smartinnovationnorway.zoom.us/webinar/register/WN_SfgooXZQQEyyLb9mkzvYdg

Details

Date:
5. August 2021
Time:
10:00 til 12:00
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://smartinnovationnorway.zoom.us/webinar/register/WN_SfgooXZQQEyyLb9mkzvYdg