Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hvordan bygge tillit til komplekse, autonome systemer? Del 1 – opptak

11. December 2020, 10:00 til 11:00

Zeabuz, har gjennomført en av tilsammen to webinarer hvor Øyvind Smogeli dykker inn i sentrale problemstillinger som er avgjørende for å lykkes med autonomi.

I dette webinaret, vil Øyvind Smogeli, COO i Zeabuz, fokusere på utfordringene knyttet til komplekse softwarebaserte systemer, ta et sidesteg inn i bilindustrien for å se hva vi kan lære derfra, gi et lite innblikk i regelverk, og avslutte med en introduksjon til verktøykassen vi har til rådighet for å bygge tillit.

Gikk du glipp av webinaret? Da kan du se opptaket her

Øyvind Smogeli er medgründer og COO i Zeabuz, som utvikler teknologi og løsninger for utslippsfri, autonom persontransport på urbane vannveier. Han mottok en PhD in marin kybernetikk fra NTNU i 2006, og har siden jobbet med testing og verifikasjon av komplekse software-styrte systemer og digitale teknologier. Han har tidligere hatt stillinger som CTO, COO og CEO i Marine Cybernetics og som programdirektør for Digital Assurance i DNV GL Group Technology and Research.

Del 2 av webinaret, er satt opp 13. januar 2021. Her vil Smogeli gå dypere inn i sentrale elementer av verktøykassen, inkludert ulike dimensjoner av simulatorbasert testing. Han vil presentere noen tanker om hvordan vi kan sikre troverdig og robust kunstig intelligens, samt en introduksjon til et pågående forskningsprosjekt der alt dette sys sammen i et såkalt «assurance case» for å etablere et økosystem av tillit. Påmelding til del 2 av webinaret kan gjøres her!

Velkommen til webinar!

Hilsen SAMS teamet!

Details

Date:
11. December 2020
Time:
10:00 til 11:00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,

Details

Date:
11. December 2020
Time:
10:00 til 11:00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,