Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hvor er alle de autonome bilene?

15. December 2021, 13:00 til 14:00

 

Hvordan sikrer vi trygg og brukervennlig teknologi som gir mindre utslipp og fører til et mer effektivt transportsystem for næringslivet?

I denne autonomipraten, har vi invitert inn eksperter til å snakke om hvilke løsninger og systemer som er der ute og hvordan vi kan sikre at teknologien er trygg, brukervennlig, gir mindre utslipp og fører til et mer effektivt transportsystem som norsk næringsliv kan videreutvikle til bruk i sine produkter og tjenester.

SAMS Norway har gleden av å presentere ekspertene, Reidun Kittelsrud, fagdirektør FoU & Innovasjon fra Kartverket, Hanne Seter, seniorforsker fra Sintef og Thomas Levin fra Statens Vegvesen – som blant annet skal snakke om hvorfor autonomi er så vanskelig. Vi har teknologien…men hva er våre forventninger?

SAMS Norway utvikler en serie med Podcast og webinar som heter Autonomipraten som formidler kunnskap, erfaring og kompetanse om bærekraftige autonome mobilitetssystemer. Autonomipraten inviterer inn eksperter til dialog og refleksjon rundt aktuelle temaer innenfor Autonomi.