Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FAGDYKK: Fra Scrum til OKR- prosess

23. October 2020, 10:00 til 10:30

Velkommen til FAGDYKK,

med Jan Henrik Gundelsby, CTO og forskningsleder i Knowit Solutions. Han har over 20 års erfaring som utvikler og arkitekt i store prosjekter og programmer, og er en av hovedarkitektene bak Oslo kommunes satsning på digitalt førstevalg og tilrettelegging av en egen produktorganisasjon i kommunen. Jobber tett med forskningsmiljøer rundt autonome team og digitale plattformer.

Jan Henrik Gundelsby

Jan Henrik Gundelsby

FAGDYKK MED Knowit

I Knowit har jobbet med produktutvikling både internt og for kunder i mange år – de har jobbet med alt fra startups, startet opp små produktavdeliger og etablert stor-skala utvikling med flere 10-talls team.

De har også drevet med forskning sammen med Sintef på autonome team. I FAGDYKK deler de litt av hva som virker og ikke virker i moderne produktutvikling og gir noen tips og triks videre. FAGDYKKET vil binde sammen teori og praksis fra forskning og faktiske erfaringer.

Om Knowit

Knowit består av digitaliseringskonsulenter som tilbyr kundene unik verdi i form av digitale og grenseoverskridende løsninger fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det som skiller Knowit  fra andre konsulentfirmaer, er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. De har en kultur preget av åpenhet, forståelse av kundens virksomhet, høy spisskompetanse og vilje til kontinuerlig utvikling.

 

Velkommen til FAGDYKK med Knowit fredag 23. oktober fra 1000-1030.

Klikk her for å registrere deg til FAGDYKK!

Details

Date:
23. October 2020
Time:
10:00 til 10:30
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Details

Date:
23. October 2020
Time:
10:00 til 10:30
Event Category:
Event Tags:
, , ,