Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Få nye, smarte og autonome mobilitetsløsninger gjennom Pilot-T

16. June 2021, 14:00 til 16:00

- Free
Vil bedriften din være med å få nye, smarte, automatiserte eller autonome mobilitetsløsninger? Da oppfordrer vi deg til å søke Pilot-T!

Forskningsrådet og Innovasjon Norge har nå en aktiv utlysning for bedrifter som ønsker å ta i bruk ny teknologi innen transportsegmentet. Utlysningen retter seg mot både gods- og persontransport innenfor alle fire transportformene: vei, bane, sjø og luft.

Formålet med denne Pilot-T-utlysningen er å få nye, smarte mobilitetsløsninger raskere i bruk gjennom å utvikle og teste og/eller pilotere teknologier og forretningsmodeller med potensial til å påvirke fremtidens transportsystem slik at det blir effektivt, miljøvennlig og trygt.

I et Pilot-T-prosjekt skal bedriften, i samarbeid med andre aktører, fremskaffe ny kunnskap eller benytte eksisterende kunnskap på nye måter eller områder. Pilot-T er et samarbeid mellom Forskningsrådet og Innovasjon Norge, på oppdrag fra Samferdselsdepartementet.

Velkommen til webinar, onsdag 16. juni kl 14 her vi du få informasjon om utlysningen og mulighet for å booke en til en møter med Innovasjon Norge og Forskningsrådet for konkrete spørsmål og avklaringer for ditt prosjekt! Dersom du ønsker en til en møter, send en epost for registrering til torun@sams-norway.no.

Agenda

14.00 – SAMS Norway ønsker velkommen.

14.10 – Informasjon om utlysningen fra Innovasjon Norge og Forskningsrådet.

14.40 – Idéutveksling, hvilke prosjekter skulle vi gjerne se i porteføljen?

  • Godslogistikk
  • Last Mile distribusjon
  • Infrastruktur

15.00 – 16.00

  • Mulighet for en-en møte med Forskningsrådet og Innovasjon Norge
  • Mulighet for å diskutere prosjekter med klyngeleder/prosjektleder i SAMS Norway for mulig bistand til prosjektutvikling.