Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bli bedre kjent med SATPOS

11. August 2020, 10:00 til 10:30

– webinar for alle SAMS partnere.
Presentasjon av SATPOS

SAMS Norway inviterer inn partnere til å presentere sin virksomhet og aktuelle prosjekter. På denne måten blir man bedre kjent med menneskene i de forskjellige bedriftene og bedrer forutsetningene til å samarbeide fremover.

Bli bedre kjent med hva SATPOS gjør, leverer og hvor de ønsker samarbeid. Ansatte i SATPOS har bakgrunn fra olje og gass næringen, og satser nå innenfor nye bransjer hvor de ønsker nye samarbeidspartnere, prosjekter og kunder.

 

Eva Helen Rognskog

Business Development Manager

Bedrift: SATPOS

 

 

 

 

Gjennom vår olje æra, har vi bygget opp kunnskap som bidrar til å gjøre nye havnæringer mer bærekraftige. Vår olje og gass kunnskap er avgjørende i arbeidet med å bli mer klimavennlig og omstillingsdyktig, og for de gode beslutningsprosessene, er nettopp havets data helt avgjørende i arbeidet med å skape fremtidsrettede og levedyktige markeder for våre kunder. Vi er stolte og vi er SATPOS, hilser Eva.

 

Om SATPOS

SATPOS er ett spennende ingeniør selskap som i samarbeid med sine kunder har utviklet posisjonerings- og sensorteknologi som kan operere i ett av de tøffeste værområder i verden – havet. Fra relativ posisjonering og GNSS teknologi innen seismiske operasjoner, til fangst og kommunikasjon av havdata, som krever robuste løsninger, bruker mindre energi og gir mer funksjonalitet. Velkommen til webinar 11. august hvor Eva Helen Rognskog forteller mer om SATPOS og deres spennende og aktuelle prosjekter.

Klikk her for å delta på Webinaret!

 

 

Details

Date:
11. August 2020
Time:
10:00 til 10:30
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Webinar

Details

Date:
11. August 2020
Time:
10:00 til 10:30
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Webinar