Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Autonomi i transportsektoren

27. January 2022, 08:30 til 09:30

«Alle» snakker om automasjon og smarte løsninger som skal gjøre transportsektoren mer effektiv, miljøvennlig og bærekraftig til glede for både de som har ansvaret for løsningene og brukerne. Men hva skjer for tiden på området? Og på hvilken måte kommer standarder inn? I samarbeid med Standard Norge inviterer SAMS Norway til AutonomiPraten 27. januar hvor du kan få høre nærmere om noen av prosjektene som pågår.

Tid: torsdag 27. januar 2022, kl. 0830–1000
Sted: Webinar

Velkommen til Autonomipraten og Standard Morgen – hvor vi presenterer noen av de ulike initiativene og aktivitetene som skjer på området autonomi, mobilitetssystemer og mikromobilitet.

Vi har invitert flere eksperter på området til å si litt om aktiviteter som skjer og hvordan de kan bidra til en trygg og smart teknologi som sikrer brukervennlige og bærekraftige løsninger som gir mindre utslipp og effektive transportsystem som brukerne har nytte av og som vil gi norske virksomheter framtidsrettede og bærekraftige løsninger.

Foreløpig program

Vi tar forbehold om at det kan bli gjort endringer. 

0830 Velkommen og praktisk informasjon
GeoFlow – pilotprosjekt for neste generasjon system for veiprising
Q-Free
Automatisert kjøring, f.eks. elektroniske trafikkregler, bruk av fortau i automatiserte transporter – myndighetsperspektivet som regulator og tilrettelegger
Statens vegvesen
ISTS- Intelligent Ship Transport Systems
The project’s main objective is to create an international “Maritime ITS Architecture” (MIA) through a bottom-up approach from users’ needs and existing and emerging standards.
Spørsmål
1000 Avslutning

Mer detaljert program kommer

Påmelding

Det er gratis å delta, men for å få tilgang til webinaret kreves det påmelding. Alle påmeldte vil få tilsendt en lenke til møtet noen dager før det holdes.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Tina Edvardsen i SAMS Norway eller Tove Grønseth i Standard Norge per e-post.

 

Details

Date:
27. January 2022
Time:
08:30 til 09:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Details

Date:
27. January 2022
Time:
08:30 til 09:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,